090225




20 dagar kvar.

090219




Har preics kommit hem efter att ha spenderat några dagar hos Roger. Skönt att vara där, men min säng hemma är det nog inget som slår.

Imorgon ska jag på födelsedagskalas och på lördag är det personalfest. Jag som äger typ 100;- har inte riktigt förstått hur jag ska ha råd att överleva denna helg.

Så har även fjärilarna i magen vaknat efter några månaders vila. Snart åker jag. Och den tanken som maler mest i mitt huvud hela dagarna är hur jag ska få plats med allt? Jag ska ändå vara borta i närmare 8 månader, så jag vill vara säker på att jag inte lämnar något hemma som jag kanske kommer att sakna eller behöva.

Fick jag bestämma så skulle min mamma följa med, henne behöver jag mest av allt. Louise, hon får mig att skratta varje dag, och Roger, han förstår mig som ingen annan gör. Det är dem tre jag är i mest behov utav, och även dem tre jag inte kan ta med mig.  Life sucks, ibland.





26 dagar kvar.

090215




Ännu en söndag har snart passerat. Efter en hel dag på soffan och ett mål mat så är jag ganska glad över att det snart är måndag igen. Jag har liksom alltid tyckt att söndagen är en ganska onödig veckodag, en väntan på att den nya veckan ska börja. En dag när allt är stängt och alla är osociala.

Gårdagen var det fest hos min kära vän Armin, på hans café. Stämningen hade inte kunnat varit bättre, och det var en god blandning av personligheter. Killarna som är lagd åt det musikaliska hållet stod för underhållningen hela kvällen, det var nog en utav dem lyckligaste kvällarna på länge.

Nu ser jag fram emot en ny vecka. Och dagarna räknas tills mamma får hem den nya valpen.




30 dagar kvar.

090213




Jag har skruvat på dygnet. Helt onödigt och korkat.

I vilket fall som helst så är det fredag den 13e idag. Jag är inte en sådan person som tror på att otursdagar är förutbestämda eller att någon "spå-människa" kan förutspå en hel människas månad i ett horoskop, sånt är bluff, helt säker. Men det är ändå något med fredag den 13e, jag tror det är namnet. Det låter kusligt att säga det.

På lördag står alkohol på menyn. Och jag har lyckats skramla ihop alla de bästa ingredienserna för en lyckad kväll; Louise, hemmafest, livemusik & sköna människor.

För att även resumera den gångna veckan. Den har varit mycket bra.





32 dagar kvar.

090209




Somnade runt 23.00, vaknade 03.00, tvärpigg. Somnade om 06.30, och här är jag nu. Välkommen måndag!

Igår flyttade råttorna till Sollefteå, närmare bestämt till Pernilla med familj, ännu en sak avklarad på min to-do-list inför Cypern. Nu ska jag vaccineras och köpa svarta byxor samt en väska rymlig nog till datorn, sen är jag förhoppningsvis klar för avresa!

Ska passa på att  njuta dagen då resterande dagar av veckan är fullplanerade med massa trevliga events.





36 dagar kvar.

090207




Jag tycker om människor. Alla sorter.
Igår träffade jag massor av dem, överallt. Underbart!

Kvällen tog sin början på en förfest belägen i Nacksta, med gitarrspel och skön sång med trumslag i bakgrunden. Den fortsatte senare på ett födelsedagskalas, med irländsk musik på högsta volym och en hel drös av blandade personligheter och åsikter, som en gott&blandatpåse ungefär.

Runt midnatt promenerade vi ner på stan och lyssnade på skön live-musik och firade Bob Marleys födelsedag med reggae och öl.  Jocke gjorde min kväll, med sina trummor, sitt leende och sin underbara personlighet.





38 dagar kvar till Cypern, nu börjar nedräkningen.

RSS 2.0