100518





Just nu är jag väldigt less på allt regn, och vad passar då bättre med en minisemester inbokat? Något att längta efter, en färgklick i den annars ganska gråa vardagen.

Jag ska givetvis spendera min semester med min andra vänsterhand, nämligen Sara.
Vi ska färdas på e4an mellan sundsvall och stockholm i min fina nya bil, stanna ofta, lyssna på sjukt bra musik och äta otroligt mycket glass! Målet med vår resa är stockholmsstadio, en lördag i juni då det vankas Summerburst.

Annars inget nytt. har fått schema för sommaren, och den kommer enbart bestå av jobb, sommaren alltså.. men såklart det finns något positivt även med det, jag kommer ha massa pengar att spendera på en till semester, med min Madeleine i slutet av sommaren. ännu en färgklick! hörde jag Cypern? tror det.

klockan är mycket och jag är inte trött. har alldeles för mycket att tänka på. vilka skor jag ska ha när vi besöker gröna lund, vilka affärer vi ska hinna pressa in i vårt redan taighta tidsschema, hur mycket vin vi ska plocka med oss hemifrån, hur många klänningar jag får plats med i min resväska osv. det är då inte lätt att leva!

med de väl valda orden tackar jag för mig. och tillägger att jag är så otroligt tacksam för all den kärlek jag får varje dag, alla uppmuntrande ord, kramar, sms, mail. det värmer!


RSS 2.0