110811





Idag började jag jobba 11. Jag vaknade 10.47.. Jag stämplade in 11.01. Att jag känner mig som wonderwoman!
Och det fick hela min dag att bli fantastiskt bra. Jobbet gick smärtfritt och fort, med mycket skratt och kära återseenden av människor som kommit tillbaka från semestern! Efter jobbet tog jag mig en löprunda, hur härligt som helst att få komma ut i den friska höstluften. Senare unnade jag min hud lite solariumstrålar och strax efter kikade jag in på puben Irish och välkomnade min vän tillbaka till Sundsvall. En helt bra dag helt enkelt! Jag har just nu inga större funderingar kring livet, ingenting att klaga på, inte heller något att vara bitter över. Idag är bra! Vi hoppas även imorgon blir bra.

Sleep tight!

110809





Nio dagar in i augusti och jag har inte alls hunnit med många dagar ute i solen. Jobbet har tagit över mitt liv och jag spenderar mer tid med mina kollegor än familj och vänner. Visserligen blir jag glad när lönen trillar in på kontot, men är det värt det?
Jag går emot allt jag står för och tycker. Jag har alltid, och anser fortfarande att fritid är viktigare än pengar så länge man klarar av att betala hyran och ha lite roligt. Men detta samhäller gör mig så materialistisk och jag vill alltid ha mer.
Kläder, skor, tidningar, krämer, smink, möbler... Men gör det mig verkligen lyckligare?

Det som gör mig allra lyckligast är att få omges av människor jag bryr mig om och håller av. Att få dansa tills fötterna ömmar, mysa i soffan framför filmer tills ögonen svider, att i timtal sitta och dricka alldeles för mycket kaffe och prata om egentligen ingenting, att få skratta så man känner mjölksyran i magmusklerna. Det är livet enligt mig.

Min resa till England är inbokad och det glädjer mig mer än aldrig förr att äntligen få komma bort en liten stund, att träffa människor man håller av, att få upptäcka något nytt. Och då tackar jag givetvis mina två jobb att de ger mig tillräckligt mycket timmar så att jag har nog med pengar för att bara fly några dagar.

Men först blir det en helhelg tillsammans med min fina Sara som tänker lämna Sundsvall, och även mig.
Vi ska dricka vin, äta god mat, skratta åt det mesta, vara allmänt bittra som bara vi kan vara och dansa, dansa och dansa. Kan nog även bli efterfest då jag faktiskt (kors i taket) är ledig på lördag!

Nu ska jag glo sönder teveappraten tills jag är trött nog för att släcka mina blå. Adjuss!






RSS 2.0